Spees viert carnaval!

Spees viert carnaval!

2 maart 2019 vanaf 19:00 tot 22:00

Dag carnaval liefhebbers!

Ons feest gaat door op zaterdag 2 maart van 19u-22u, in het Huis van Jef te Ertvelde. Kinderen en jongeren tot en met 15 jaar zijn welkom om hun beste dansmoves te komen showen op de dansvloer. De inkomprijs is 3 euro, met een drankje en een hapje inbegrepen. Inschrijven is niet nodig!

Wij hebben goed nieuws: de carnavalsperiode is terug in aantocht! Haal je leukste verkleedkleren dus maar snel uit de kast want vzw Spees (de speelpleinwerking) organiseert een supertof carnavalsfeestje voor kinderen en jongeren tot en met 15 jaar!

Er zal daarnaast ook gratis animatie en grime aanwezig zijn! Jullie kunnen ook kennismaken met de moni’s die meegaan op speelpleinkamp, aangezien zij aanwezig zullen zijn om jullie te entertainen.

Ouders, niet getreurd! Jullie kunnen tijdens het feest iets komen drinken als jullie dat wensen. Voor vragen of meer informatie kan je altijd een mailtje sturen naar info@spees.be!

Hopelijk tot snel!

Xander
Xander