Winterfest 2017 zit erop en we hebben niet stilgezeten!

Meer nog, wij zijn verhuisd van vzw Spees naar vzw Winterfest. Voortaan kan je ons terugvinden op volgende facebookpagina! Alle nieuwtjes over het evenement zullen op deze pagina verschijnen.

Vorig jaar op 16 december werd het kasteel van Wippelgem voor een tweede maal omgetoverd tot een warme, gezellige markt! Er waren tal van kraampjes en optredens en ook de kerstman kwam een kijkje nemen. Foto’s van de kersthappening zijn terug te vinden via deze link. Een grote dank aan alle medewerkers, standhouders, artiesten, … die van dit gebeuren een warm evenement maakten!!

Dit jaar zijn we er terug onder een eigen vzw en met een nieuw mailadres: info@winterfestvzw.be. Wil jij dit evenement sponsoren? Contacteer ons gerust op dit mailadres voor meer informatie rond onze nieuwe sponsorformule. Wil je op de kerstmarkt staan met een kraampje of zit je in een bandje dat wel eens zou willen optreden op Winterfest, onze mailbox ontvangt met veel plezier jou mail!

Mochten jullie opmerkingen hebben, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren met vragen en/of suggesties via info@winterfestvzw.be.
Alle feedback is welkom!

Winterse groetjes,
Het Winterfest-team