Speelpleinkamp Spees

Als je kind zicht als geen ander amuseert op het speelplein, dan is speelpleinkamp zeker iets voor je kind! Tijdens kamp verplaatsen we het speelplein eventjes naar een andere locatie en doen we daar zotte speelplein activiteiten. Er gaan animatoren mee vanuit alle speelpleinen van de gemeente Evergem, er is dus een grote kans dat je kind al enkele animatoren kent!

Gaat je kind niet naar de speelpleinwerking? Niet getreurd, ook zonder speelplein ervaring zal je kind zich amuseren op ons kamp! Onze animatoren zijn stuk voor stuk getrainde animatoren. Een vereiste voor onze animatoren is dat ze minstens 2 zomers ervaring hebben op de speelpleinwerking. Maar dit is zo goed als altijd meer dan 2 jaar. Bij één van onze hoofdanimatoren is dit zelfs het 7e kamp!

We nemen elk jaar een groep supergemotiveerde en ervaren animatoren mee. Zij zorgen ervoor dat er geen kans is om je te vervelen op kamp! Kortom, speelpleinkamp geeft herinneringen die niet meer te vergeten zijn!

Kamp 2023

Volgend kamp trekken we opnieuw van 1 t.e.m. 9 augustus op speelpleinkamp!

Meer info over de locatie volgt. We gaan namelijk nog op kampbezoek en nemen dan wat foto’s van de locatie!

Inschrijvingen

Het inschrijvingsformulier bevindt zich onderaan deze pagina.
Klik hier om er snel heen te gaan!

Kostprijs

Voor het volledige kamp betaal je €150 voor 1 kind.
Indien u 2de kinderen uit hetzelfde gezin inschrijft betaalt u €145/kind.
Vanaf 3 kinderen is het €140/kind.

Actie!
Je kind is ingeschreven voor het speelpleinkamp en kan een vriend/vriendin overtuigen om mee te gaan op kamp? Als het vriendje of vriendinnetje dit op het einde van het inschrijvingsformulier aangeeft door de naam van jouw kind op te geven storten wij 10% van de inschrijvingskosten van je kind terug na het kamp. Als je kind nog een vriend of vriendin kan overtuigen om mee te gaan op kamp storten we wel maar 1 malig 10% terug.

Betaling

De betaling moet worden afgerond binnen drie weken na het vervolledigen van de inschrijving. Dit om achteraf problemen met betalingen te voorkomen.

Geen gespreide betaling

Indien u heeft niet heeft gekozen om gespreid te betalen dient u het gehele bedrag over te maken naar onderstaand rekeningnummer.

Hierbij vragen we om als vermelding  “KAMP achternaam + voornaam kind” te plaatsen. Indien u meerdere kinderen inschrijft gelieve alle voornamen te vermelden en minstens 1 achternaam.

Gespreide betaling

Indien u er voor heeft gekozen om gebruik te maken van een gespreide betaling dient u €30 per ingeschreven kind over te maken naar onderstaand rekeningnummer.

Hierbij vragen we om als vermelding  “KAMP voorschot achternaam + voornaam kind” te plaatsen.

Het resterende bedrag dient over gemaakt te worden voor de aanvang van het kamp. Indien u meerdere kinderen inschrijft gelieve alle voornamen te vermelden en minstens 1 achternaam.

BE98 7370 1717 4093

Rekeningnummer

Vragen?

Voor vragen kunnen jullie altijd een mailtje sturen naar kamp@spees.be.

Speelse groeten,
Het kampteam!