Speelpleinkamp Spees

Als je je als geen ander amuseert op het speelplein, dan is speelpleinkamp zeker iets voor jou! Tijdens kamp verplaatsen we het speelplein eventjes naar een andere locatie en doen we daar zotte speelplein activiteiten. We nemen elk jaar een groep supergemotiveerde animatoren mee. Zij zorgen ervoor dat er geen kans is om je te vervelen op kamp! Kortom, speelpleinkamp mag je gewoon niet missen!

Kamp 2021

Volgende zomer trekken we opnieuw van 1 t.e.m. 9 augustus op speelpleinkamp! Dit jaar gaan we naar de KSA-Chiro Barrier lokalen in Lommel! Deze locatie heeft binnen plaats voor een 60-tal personen, maar buiten is er ook nog plaats voor tenten! Achter het gebouw licht ook een gigantisch speelbos waar we in gaan spelen! Aangezien het KSA-Chiro lokalen zijn, zijn er wel geen bedden aanwezig! We vragen dus om een veldbed of luchtmatras mee te geven!

Inschrijvingen

Het inschrijvingsformulier bevindt zich onderaan deze pagina.
Klik hier om er snel heen te gaan! (Deze gaan pas later open!)

Kostprijs

Voor het volledige kamp betaal je €150 voor 1 kind.
Indien u 2de kinderen uit hetzelfde gezin inschrijft betaalt u €145/kind.
Vanaf 3 kinderen is het €140/kind.

Jaarkalender (Hangt natuurlijk af van Covid-19)

Speelpleinkamp wordt enkel georganiseerd in de zomer, maar dat wil niet zeggen dat we stil zitten tijdens het jaar! We organiseren ook activiteiten doorheen het jaar! Hieronder vind je een overzicht.

  • Op 3 april 2021 is er ook een paaseieren raap! Meer info kan je vinden door hier te klikken!
  • Een week later op 17 april 2021 is onze jaarlijkse spaghetti avond er ook weer. Meer info kan je vinden door hier te klikken!
  • Doorheen het jaar organiseren we ook een spees café. Dit is een soort van café, maar dan in een huiselijke sfeer. Iedereen is hier welkom, maar vooral de jeugd is aanwezig. De datums worden bekendgemaakt via onze facebook pagina!

Vragen?

Voor vragen kunnen jullie altijd een mailtje sturen naar kamp@spees.be.

Speelse groeten,
Het kampteam!

Speelpleinkamp 2020