! Info betreft coronavirus !

Beste ouder,
het zijn vreemde tijden voor iedereen. Ook voor onze animatoren. Toch kijken deze animatoren enorm uit naar ons jaarlijk speelpleinkamp. Daarom gaan we er ook alles aan doen om dit te laten doorgaan. Zo blijven onze inschrijvingen ook gewoon open.

Om u wat gerust te stellen willen we meedelen dat bij een annulering van het kamp u een volledige terugbetaling krijgt.

Indien u nog vragen heeft, kan u steeds sturen naar kamp@spees.be.


Speelpleinkamp Spees

Als je je als geen ander amuseert op het speelplein, dan is speelpleinkamp zeker iets voor jou! Tijdens kamp verplaatsen we het speelplein eventjes naar een andere locatie en doen we daar zotte speelplein activiteiten. We nemen elk jaar een groep supergemotiveerde animatoren mee. Zij zorgen ervoor dat er geen kans is om je te vervelen op kamp! Kortom, speelpleinkamp mag je gewoon niet missen!

Kamp 2020

Volgende zomer trekken we opnieuw van 1 t.e.m. 9 augustus met het speelpleinkamp naar Chiroheem Samowe te Pelt! Deze locatie heeft plaats voor ongeveer een 60-tal kinderen, is voorzien van bedden en tenten grond. Onze slaapplaats is gelegen in het midden van een dorp, wat ideaal is voor een dorpsspel!

Inschrijvingen

Het inschrijvingsformulier bevindt zich onderaan deze pagina.
Klik hier om er snel heen te gaan!

Kostprijs

Voor het volledige kamp betaal je €150 voor 1 kind.
Indien u 2de kinderen uit hetzelfde gezin inschrijft betaalt u €145/kind.
Vanaf 3 kinderen is het €140/kind.

Dit jaar hebben we besloten de prijzen te verhogen.
Waarom we dit besloten hebben kan u lezen in deze brief.

Jaarkalender

Speelpleinkamp wordt enkel georganiseerd in de zomer, maar dat wil niet zeggen dat we stil zitten tijdens het jaar! We organiseren ook activiteiten doorheen het jaar! Hieronder vind je een overzicht.

  • Op 11 april 2020 is er ook een paaseieren raap! Meer info kan je vinden door hier te klikken!
  • Een week later op 18 april 2020 is onze jaarlijkse spaghetti avond er ook weer. Meer info kan je vinden door hier te klikken!
  • Doorheen het jaar organiseren we ook een spees café. Dit is een soort van café, maar dan in een huiselijke sfeer. Iedereen is hier welkom, maar vooral de jeugd is aanwezig. De datums worden bekendgemaakt via onze facebook pagina!

Vragen?

Voor vragen kunnen jullie altijd een mailtje sturen naar kamp@spees.be.

Speelse groeten,
Het kampteam!

Speelpleinkamp 2019
Speelpleinkamp 2019

De animatoren

De kookploeg