Speelpleinkamp Spees

Als je je als geen ander amuseert op het speelplein, dan is speelpleinkamp zeker iets voor jou! Tijdens kamp verplaatsen we het speelplein eventjes naar een andere locatie en doen we daar zotte speelplein activiteiten. We nemen elk jaar een groep supergemotiveerde animatoren mee. Zij zorgen ervoor dat er geen kans is om je te vervelen op kamp! Kortom, speelpleinkamp mag je gewoon niet missen!

Kamp 2019

Volgende zomer trekken we van 1 t.e.m. 9 augustus met het speelpleinkamp naar Chiroheem Meilach te Lanaken! Deze locatie heeft plaats voor ongeveer een 60-tal kinderen, is voorzien van bedden en tentengrond en ligt niet ver van de bossen.

Inschrijvingen

Het inschrijvingsformulier is te vinden onderaan deze pagina!

Kostprijs

Voor het volledige kamp betaal je €130.
Gezinnen die voor meerdere kinderen inschrijven krijgen een korting (2e kind aan €125, 3e kind aan €120).

Jaarkalender

Speelpleinkamp wordt enkel georganiseerd in de zomer, maar dat wil niet zeggen dat we stil zitten tijdens het jaar! We organiseren ook activiteiten doorheen het jaar! Hieronder vind je een overzicht.

  • Op 2 maart 2019 organiseerden we een carnavalsfeestje! Meer info kan je vinden door hier te klikken!
  • Op 20 april 2019 is er ook een paaseieren raap! Meer info kan je vinden door hier te klikken!
  • Een week later op 27 april 2019 is onze jaarlijkse spaghetti avond er ook weer. Meer info kan je vinden door hier te klikken!
  • Doorheen het jaar organiseren we ook een spees café. Dit is een soort van café, maar dan in een huiselijke sfeer. Iedereen is hier welkom, maar vooral de jeugd is er aanwezig. De datums worden bekendgemaakt via onze facebook pagina.

Vragen?

Voor vragen kunnen jullie altijd een mailtje sturen naar kamp@spees.be.

Speelse groeten,
Het kampteam!

De groepsfoto van speelpleinkamp 2018!

De kamp animatoren

De kookploeg