Over VZW Spees

Spees staat voor Speelpleinen Evergem, Ertvelde en Sleidinge.

Tijdens de zomermaanden zorgen we ervoor dat de kinderen uit Evergem een topzomer beleven op de speelpleinen in Evergem. Tijdens het jaar is onze VZW vooral bezig met het voorbereiden van de volgende speelpleinzomer en het organiseren van activiteiten voor onze animatoren. Ook organiseren we elk jaar een heus speelpleinkamp!

Hieronder vind je een kort overzicht van de 3 speelpleinen.
Meer info over de speelpleinwerking zelf kan je vinden op evergem.be.

Evergem

De locatie van speelplein Evergem is vlakbij het dorpcentrum, maar dat weerhoudt de animatoren van Evergem er niet van om zotte activiteiten te verzinnen binnen de grenzen van de ruime Gemeentelijke Basisschool Evergem.
Gedurende 4 weken is er in Evergem ook speelpleinwerking voor kinderen met een beperking.
Meer info hierover kan je vinden op evergem.be

Ertvelde

Het Huis Van Jef is een ideale locatie voor een super toffe speelpleinwerking. Deze locatie heeft een ruime nieuwbouw en geeft ons ook nog eens de optie om het terrein van de Hoge Wal te gebruiken. Hierdoor kunnen we leuke uitstapjes maken naar de speeltuin, fantasierijke wandelingen maken, spelletjes spelen in het bos … Noem maar op! Daarnaast krijgen de kinderen de kans om hun creativiteit de vrije loop te laten gaan bij het knutselen en zijn er knotsgekke activiteiten voorzien voor de kleinsten onder ons. Bij ons is er voor elk wat voor elk wils!

Sleidinge

De speelwerking in Sleidinge gaat door op de terreinen van de Gemeentelijke Basisschool Sleidinge.
De grote speelweide, speeltuin en overdekte speelplaatsen zorgen voor een mooie locatie voor speelplein activiteiten, van bloemetjes knutselen tot watergevechten.

Animator worden?

Animator zijn op een speelplein kan ook zonder een cursus te volgen, maar we raden het wel sterk aan.
Meer info over animator zijn op een van de speelpleinen kan je hier vinden.
Inschrijven kan je hier doen!