Paaseierenraap 2024!

Na het grote succes van vorig jaar, zijn we verheugd om opnieuw onze jaarlijkse paaseierenraap te organiseren! Dit jaar belooft nog spannender en leuker te worden, met tal van activiteiten voor jong en oud.

📅 Datum: Zaterdag 30 maart 2024
⏰ Tijd: 14:00 – 17:30 uur
📍 Locatie: Huis van Jef, Guldensporenlaan 32, 9940 Evergem
💰Prijs: €5

Kom en geniet van een middag vol plezier, waar kinderen op de Hoge Wal kunnen speuren naar balletjes in alle kleuren (om later om te ruilen in heerlijke paaseieren). Net zoals elk jaar is ook Emiel, onze vrolijke mascotte, klaar om iedereen te verwelkomen en te vermaken met zijn grappen en grollen. Maar dat is nog niet alles! Terwijl de kinderen zich vermaken met de zoektocht, kunnen de ouders/begeleiders ontspannen en genieten van een drankje aan onze bar. Verder is er ook een schminkstand waar kinderen kunnen worden omgetoverd tot hun favoriete dieren of personages.

Bovendien zijn animatoren van de speelpleinwerkingen van Evergem (Spees) aanwezig om animatie op het springkasteel en daar rond te voorzien. Inschrijving: Onze paaseierenraap kost 5 euro per kind. Hiervoor krijgt elk kind 4 paaseieren, enkele kleine eitjes voor tijdens het zoeken en toegang tot de animatie (schminken en springkasteel) Inschrijven kan eenvoudig via onderstaande link.

Samen maken we er een onvergetelijke dag van! Speelse groenten VZW Spees en de paashaas! 🐣🌟

Ps: De een aantal foto’s van vorige editie staan onderaan de pagina.

https://forms.gle/TBH9hJ9jpdcFPvfe9