Hallo!
Zoals elk jaar zijn we op zoek naar enthousiaste moni’s voor het leukste, beste, coolste, zotste speelpleinevenement van de zomer, namelijk het speelpleinkamp! Geïnteresseerd? Dan kan je onderstaand formulier invullen, maar voor je begint nog wat uitleg:

Wat is het speelpleinkamp?

Zoals je van de naam misschien kan afleiden is het speelpleinkamp een beetje zoals het speelplein, maar dan veel zotter!
Op kamp gaan de kinderen (en moni’s) niet terug naar huis maar blijven we voor 10 dagen slapen op locatie!
Je hebt een vaste leeftijdsgroep en medemoni waarmee je jouw activiteiten doet. We hebben ook speciale dagen waar we bijvoorbeeld met heel het kamp iets doen, maar over het algemeen zal je het merendeel van je activiteiten met je eigen groep doen. Kortom, als échte Spees-moni moet je toch minstens een keer zijn meegeweest op kamp 😉

Wanneer valt dit kamp?

Het kamp valt dit jaar van 31 juli t.e.m. 10 augustus 2023. (voor de kindjes is dat vanaf 1 t.e.m. 9 augustus)

Wie mag er mee op kamp?

Om moni te zijn op het kamp heb je geen animatorattest nodig. Wel verwachten we dat je al ervaring hebt op het speelplein of op het speelpleinkamp als kampkindje ;).

(Het is trouwens ook mogelijk om je volledige animator stage te doen op kamp in plaats van op het plein.)

Wel hebben we enkele verwachtingen:

  • Kom tijdens het werkjaar zoveel mogelijk naar kampvergaderingen om het kamp mee te helpen voorbereiden.
  • In juli, de maand voor het kamp, komen we bijna wekelijks samen. We verwachten dat je dan ook zo vaak mogelijk aanwezig bent.
  • Vlak voor kamp, ongeveer een week ervoor, houden we een infomoment voor de ouders. Ook hier verwachten we dat je er bent.
  • Je moet natuurlijk vrij zijn van 31 juli tot en met 10 augustus 😉

Vergoeding

Je krijgt op kamp een vrijwilligersvergoeding van €15/weekdag. Aangezien er dit jaar 2 dagen weekend zijn (5/08 en 6/08) zal het gaan over een vergoeding van € 135. (9*15)

Vragen?

Moest je nog vragen hebben: de planeet kampstaat tot uw dienst (Zenja en Xander) beantwoorden al jullie vragen!
Als je nog twijfelt, vraag dan zeker eens aan (ex-)kampmoni’s hoe zij het kamp vonden, het is zeker de moeite waard! (De foto’s op de facebook pagina kunnen ook als referentie dienen)

Als afsluiter nog een paar extra opmerkingen:

  • We kunnen elk jaar maar een beperkt aantal moni’s meenemen, dus dit formulier invullen is helaas geen garantie om mee te gaan. Ervaring leert dat er tijdens het werkjaar meestal een paar personen afvallen door verschillende redenen. Moni’s die al meegegaan zijn, hebben voorrang. (Kampkindjes ook ;))
  • Als er nog een plaats ‘vrijkomt’ kijken we altijd eens naar deze lijst voor vervangers, dus er is altijd nog hoop als we in het begin zeggen dat je niet mee kan gaan 🙂

Hopelijk tot op kamp!

Fien en Xander