Spaghettiavond 2019

27 april 2019 vanaf 18:30 tot 22:00

Dit jaar organiseert het kampteam opnieuw een spaghettiavond!
Deze zal doorgaan op 27 april en wij verwachten jou aan tafel!

Er zullen verschillende soorten pasta zijn, maar ook verschillende sauzen!
Zo hebben we onder andere een kaassaus, vegetarische saus en natuurlijk: de wereldbekende italiaanse bolognesesaus!

Al de opbrengsten van de avond gaan ten voordele naar ons speelpleinkamp zodat we dit toegankelijk kunnen maken voor iedereen!

Meer info? Deze kan je hier vinden!
Tot dan!

Het kampteam!

Paaseierenraap 2019

20 april 2019 vanaf 14:00 tot 18:00

Pasen, het beste excuus om de hele dag door chocolade te eten! Maar dan moeten je kinderen wel eerst paaseitjes rapen, natuurlijk.

Daarom organiseren wij voor jouw kind een paaseierenraap! Deze zal doorgaan op 20 april en plaats vinden aan het Huis van Jef aan de Hoge Wal te Ertvelde.

Er zal een springkasteel en een schmink stand zijn waar de kinderen plezier kunnen maken, terwijl de ouders een drankje nemen bij de bar!

Al de opbrengsten van deze paaseierenraap gaan naar ons speelpleinkamp zodat we dit toegankelijk kunnen maken voor iedereen!

Meer info? Deze kan je hier vinden!
Tot dan!

Spees viert carnaval!

2 maart 2019 vanaf 19:00 tot 22:00

Dag carnaval liefhebbers!

Ons feest gaat door op zaterdag 2 maart van 19u-22u, in het Huis van Jef te Ertvelde. Kinderen en jongeren tot en met 15 jaar zijn welkom om hun beste dansmoves te komen showen op de dansvloer. De inkomprijs is 3 euro, met een drankje en een hapje inbegrepen. Inschrijven is niet nodig!

Wij hebben goed nieuws: de carnavalsperiode is terug in aantocht! Haal je leukste verkleedkleren dus maar snel uit de kast want vzw Spees (de speelpleinwerking) organiseert een supertof carnavalsfeestje voor kinderen en jongeren tot en met 15 jaar!

Er zal daarnaast ook gratis animatie en grime aanwezig zijn! Jullie kunnen ook kennismaken met de moni’s die meegaan op speelpleinkamp, aangezien zij aanwezig zullen zijn om jullie te entertainen.

Ouders, niet getreurd! Jullie kunnen tijdens het feest iets komen drinken als jullie dat wensen. Voor vragen of meer informatie kan je altijd een mailtje sturen naar info@spees.be!

Hopelijk tot snel!

Steun Spees via Trooper!

Vzw Spees is lid geworden van Trooper!
Maar wat is dit nu?

Deze Belgische startup geeft verenigingen een duwtje in de rug door een vindingrijk systeem van commissies bij online aankopen.

Door via de website, https://trooper.be/spees, naar een online shop te gaan, doe je bij elke aankoop automatisch een gift aan Vzw Spees. Dat kost jou geen cent extra! ?
De online winkels betalen de commissie, in ruil voor de extra publiciteit via Trooper. Voor elke 100 euro die jij spendeert, krijgt Vzw Spees zo ongeveer 5 euro! ?

Misschien wil jij je aankopen wel combineren met een gift aan Vzw Spees? Kijk dan snel op https://trooper.be/spees

Het aanbod is overigens immens. Je kan hier terecht voor allerlei elektronica en gadgets, voor speelgoed en keukenmateriaal, voor parfums, mode en geneesmiddelen, toegangstickets en fotoproducten en zelf voor pizza’s! ?

Een greep uit de deelnemende winkels: AliExpress, Belvilla, Blokker, Booking.com, Brussels Airlines, Coolblue, Domino’s Pizza, E5 Mode, Fun, Hans Anders, Hema, Ici Paris Xl, JBC, Leenbakker, Online-Apotheek, Torfs, Travelbird, Zeb…

Koop jij af en toe wel eens online? Word dan Trooper en combineer die aankoop met een gift aan Vzw Spees! ?

Alvast bedankt,
Vzw Spees!